Belangrijke mededelingen vanuit de kerkenraad

Coronamaatregelen
Er zijn wat betreft de coronamaatregelen, geen beperkingen meer voor het aantal kerkgangers. De verplichte 1,5 meter afstand is komen te vervallen.

Wij attenderen u nog wel op de bestaande adviezen:
handen wassen helpt enorm, ventileer goed, hoest en nies in je elleboog, haal je vaccin of je boosterprik als je dat nog niet hebt gedaan. Afstand houden, mondkapje, ook als het niet meer overal hoeft, blijft wel degelijk verstandig.

Aandacht hebben wij voor kerkgangers met een kwetsbare gezondheid. Geef dit aan bij de koster zodat u een zitplaatsen op 1,5 meter afstand krijgt.

Ontmoetingsavonden/Groothuisbezoeken
In onze gemeente was het de gewoonte om 'Ontmoetingsavonden' te organiseren en voor de mensen die dit graag wilden een 'Groothuisbezoek'.
Omdat we als kerkenraad toch de nodigde voorzichtigheid in acht willen nemen i.v.m. corona is besloten om dit jaar geen ontmoetingsavonden te organiseren omdat de groep dan wellicht te groot zou worden. Maar groothuisbezoeken die in principe in de Hoeksteen gehouden worden moet toch mogelijk zijn. De groep is dan kleiner en er is ruimte genoeg. Verdere informatie (over hoe en wat) vindt u in dit kerkblad via een artikel van ds. Thon.