Samen op Weg koor

Een aantal leden waren door allerlei oorzaken nog afwezig, maar toch was de opkomst behoorlijk goed. We hebben deze avond helaas afscheid moeten nemen van onze pianiste mevr. Kinie Olijve. Haar gezichts-vermogen geeft dermate problemen dat ze de muzieknoten soms moeilijk kan zien en ze ‘s avonds niet meer durft auto te rijden. Kinie is ruim anderhalf jaar met veel plezier onze koorbegeleidster geweest.

Na veel moeite is het ons gelukt een vervanger te vinden. Op dinsdag 26 augustus zal deze zich aan het koor presenteren en we hopen hierna dat er een overeenkomst zal ontstaan.

Begeleiding door een pianist van 2 repetities per maand is voor een koor noodzakelijk. Zeker voor het instuderen van nieuwe liederen maar ook om als koor op “hoogte” te kunnen blijven zingen.

Op dinsdag 3 juni zijn we als koorleden en enige sympathisanten op reis geweest. Met een volle bus naar Friesland en bij prachtig weer een mooie boottocht gemaakt op het Snekermeer. Hierna in Akkrum nog een klein optreden met het zingen van een viertal liederen in de N.H. Kerk aldaar. Met een gezamenlijke maaltijd in restaurant Centrum te Staphorst hebben we deze mooie dag besloten.

Als koor gaan we binnenkort naar het Aukje Wolfpark aan de Vrijheidslaan. Jan Ottens zal ons als koor fotograferen, hetgeen uiteraard zal gebeuren bij goed weer.

We willen ons d.m.v. flyers en optredens meer presenteren. Hoewel we een koor zijn van 58 leden, zijn nieuwe zangers altijd hartelijk welkom.

Want weet u dat Zingende mensen…blijde mensen zijn?

Het Bestuur.