Oproep van de jeugdraad

Vorig jaar was er ook een jeugdclub voor de groepen 4 en 5, namelijk de Hinky Dinky club. De leiding, Ivonne Rozema-Pomp en Meta Barelds-Stuiver, heeft door andere werktijden geen mogelijk-heid meer kunnen vinden om deze club te leiden.

Hierdoor zijn wij als jeugdraad bezig met het zoeken naar nieuwe leiding.

Vorig jaar zaten er 10 kinderen op de club en werd de club eenmaal in de twee weken gehouden (op de vrijdagmiddag).

Lijkt het jou leuk om deze club te leiden? Geef het even aan mij door. Reageer ook als je af en toe mee wilt helpen. In overleg kan ook een andere clubdag gevonden worden.

Zoals gemeld zijn de clubs weer begonnen. De zondagsschool/ kindernevendienst heeft, net als voorgaande jaren, geen vakantie gehad en de leiding heeft de hele vakantie door zondagsschool/ kindernevendienst gegeven. Ook het komend seizoen zetten de jeugdwerkers zich weer in voor de verschillende jeugdactiviteiten.

Jammer genoeg worden de clubs/ZDS/KND wisselend bezocht. Doordat de leiding de moeite neemt om er iets leuks van te maken, is het een teleurstelling als er soms weinig kinderen aanwezig zijn. Wij willen de jonge gezinnen dan ook oproepen om de kinderen deel te laten nemen aan de verschillende jeugdactiviteiten binnen onze gemeente.

Mede namens de leden van de jeugdraad,

Erik Nijboer

jeugdouderling

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / T: 0599 851601