Diaconale vakanties

Warme vakanties in de herfst en winter.

Wanneer het buiten weer kouder en natter wordt, verlangen veel mensen naar warmte. Tijdens de diaconale vakanties van Hetvakantiebureau.nl zullen de vakantiegasten en vrijwilligers die warmte ook ervaren. De vakantie bestaat uit andere mensen ontmoeten, leuke activiteiten, uitstapjes en voorstellingen. Allemaal met de onverdeelde aandacht, begeleiding en zorg van onze vrijwilligers die onze vakantiegasten daarmee een en al warmte geven.

Kent u iemand die graag aan het einde van het jaar nog een weekje er tussenuit zou willen, indien gewenst met zorg of begeleiding? Vanaf 22 november t/m eind december organiseert Hetvakantiebureau.nl een aantal vakantieweken in het F.D. Roosevelthuis in Doorn. Ook in De Werelt in Lunteren zijn er rond de feestdagen vakantieweken voor senioren, mensen met zorg en mantelzorgers met hun partner. Wij zijn ook nog hard op zoek naar (gediplomeerde en/of studerende) zorgvrijwilligers die bereid zijn om in de weken rond Kerst en Oud & Nieuw mee te werken

Midden februari 2015 organiseren wij de creatieve week en de muziekweek in het Roosevelthuis. Twee bijzonder vakanties vol van activiteiten, ook voor mensen met zorg.

Bel (0318) 486610 of mail ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie www.hetvakantiebureau.nl.

Werkgroep Diaconaat.