"zet een stap naar de ander"

                                     Uitnodiging voor jong en oud

Op vrijdagavond 5 februari zal er weer een gezellige maaltijd zijn in de Hoeksteen in het kader van de 40 dagentijd, met als thema “zet een stap naar de ander”. Deze avond begint om 18.00 uur.

Iedereen is hierbij alvast van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze  gezamenlijke maaltijd.

Het leek ons leuk om dit jaar een stamppottenbuffet te organiseren en voor de kinderen tot 12 jaar worden heerlijke pannenkoeken gebakken.

Wij zoeken gemeenteleden die een stamppot willen maken en dit op5 februari om 17.30 uur warm aanleveren.

Ook willen we graag weten hoeveel mensen er komen. U kunt zich vòòr 1 februari opgeven bij: Marchien van der Wijk email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 0599-661418 of bij

Janny van Klinken email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 0591-512628. Vanaf 24 januari staan wij ook met opgavelijsten klaar na afloop van de dienst.

Dit jaar sparen wij voor Hospice Stadskanaal. Natuurlijk is het de bedoeling om ook met deze maaltijd geld in te zamelen voor het project. Er wordt dan ook een bijdrage gevraagd die de kosten dekt, maar dat ook daadwerkelijk iets oplevert voor het ‘goede doel’.

De kosten voor de maaltijd bedragen ongeveer € 6,00 en alles wat u meer geeft gaat naar het project.

Commissie

Eredienst-Vorming-Toerusting en Diaconie